Udongo logo Specialisatie

Udongo is onder andere gespecialiseerd in VoetreflexPlusTM behandelingen die ondersteunen bij hooggevoeligheid,chakra’s, aarden, vrouwenklachten (zoals bij menstruatie & overgang), tinnitus en nog veel meer.

Hooggevoeligheid
De wereld vormt steeds meer eenprikkelrijke omgeving die altijd en overal (on)gewenst om aandacht vraagt.Vertrouwen krijgen en houden in uw balans, is niet vanzelfsprekend en zorgt voor een grote belasting voor de hooggevoelige mens.Voor een goede afstemming met uw eigen basis, is het belangrijk om bij uzelf te kunnen blijven, gegrond en energetisch bewust te zijn. Graag ondersteun ik dit proces door voetmassages. Daardoor zal de hooggevoeligheid zich kunnen ontwikkelen van last tot kracht.

Klachten die kunnen voorkomen:
    -stemmingswisselingen
    -stress
    -verminderde concentratie
    -vermoeidheid
    -angsten
    -onzekerheid
    -hoofdpijn

Chakra's
De chakra’s vormen de organen (of energiewielen) van ons energetische lichaam, waardoor de fysieke energie van ons lichaam wordt getransformeerdvanuit een hogere trilling.Bij problemen in het lichaam, kan dit ook op het chakra niveau tot uiting komen.De Nieuwe Tijd is de fase waarin de wereld zich momenteel bevindt. Een tijd waarin oude structuren wegvallen en nieuwe ontstaan. Hogere trillingen van de aarde zorgen voor de ontwikkeling van een hoger bewustzijn. Om de hogere trilling te kunnen doorgeven aan het lichaam zijn er binnen het chakra-systeem zes nieuwe hoofdchakra’s ontstaan.
Door de voetmassages wordt op een ander bewustzijnsniveau gewerkt om blokkades op te heffen en de energie weer te laten stromen. Binnen mijn praktijk geef ik eenvoudigetips waardoor het lichaam beter geaard wordt. De hogere trilling zal makkelijker door het lichaam te verwerken zijn.

Klachten die kunnen voorkomen:
-angst
-eigen basis niet voelen
-teveel willen, niet tot uitvoering komen
-overactiviteit
-chronische vermoeidheid
-moeite met communiceren
-tweedeling in gevoel en verstand,
-gevoel dat lichaam niet één geheel is

Aarden
Ieder mens maakt op een natuurlijke wijze verbinding met de aarde, waarbij de stevigheid van deze verbinding kan verschillen per persoon en situatie.Aarden (of gronden) is het bewust contact maken met de aarde-energie,waardoor het mogelijk de eigen basis te versterken. Wetenschappelijk onderzoek*1 toontaan dat aarden zorgt voor balans in de elektrische activiteit van ons lichaam.
“Het directe contact via de huid met de aarde is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert slaap, verbetert het immuunsysteem en vermindert stress.”
*1 Bron: Ober, Sinatra en Zucker, Earthing je lichaam aardenhttps://www.earthingnederland.nl/overaarden

Klachten die kunnen voorkomen:
    -hoofdpijn
    -vermoeidheid (zonder duidelijke aanleiding)
    -algemeen gevoel van uit balans zijn
    -gevoel dat lichaam geen geheel is (lichaamsgevoel van hoofd tot heupen, benen worden niet gevoeld)
    -moeite met de verbinding met het NU, veelal in de toekomst of het verleden leven 

Voor mijn opleiding tot Voetreflex therapeut heb ik een scriptie onderzoek gedaan naar: ‘De invloed van VoetreflexPlusTM therapie bij gronden’. Binnen mijn praktijk heb ik me hier verder in gespecialiseerd en heb een gespecialiseerd behandeltraject ontwikkeld, waar ik al veelmensen mee heb kunnen helpen. Interesse in wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op.

Vrouwenklachten (bij menstruatie & overgang)
Bij vrouwen wisselt de hormoonspiegel bij iedere nieuwe levensfase, waardoor er klachten kunnen ontstaan die het dagelijks leven behoorlijk kunnen ontregelen. Vooral rond demenstruatie en overgang kan dit zorgen voor een verstoorde balans op fysiek en emotioneel gebied.Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM)is er een geheel eigen visie op de samenhang van klachten, waardoor dit een andere manier van behandelen geeft.
Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in dit onderwerp. Bedoeld om vrouwen binnen mijn praktijk beter te kunnen ondersteunen middels behandelingen en (voeding)adviezen.

Klachten die kunnen voorkomen:
- hoofdpijn
- vermoeidheid (zonder duidelijke aanleiding)
- gevoel van uit balans zijn
- menstruatieklachten: PMS en onregelmatige menstruatie
- overgangsklachten: opvliegers, nachtzweten en slapeloosheid

Oorsuizen /Tinnitus
Oorsuizen (of tinnitus) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare geluidsbron is. Dit geluid kan een constante en/of indringendesis-, piep-, zoom- of bromtoon in het oor geven, wat kan zorgen voor angsten, depressies, concentratie- of slaapproblemen. Het kan ontstaan dooroverbelasting van het gehoor, de hoge psychische belastbaarheid of een onderliggende overbelasting.
Via een speciaal behandelprotocol kan ik proberen iets aan dit probleem te doen. Afhankelijk van de oorzaak van de tinnitus zal dit mogelijk verlichting geven.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT Udongo Nijmegen Lange Hezelstraat 99 6511CE Nijmegen
Udongo Groesbeek Kerkpad 4 6562 GA Groesbeek
06-19735140
info@udongo.nl

KVK nummer: 65316282
BTW ID nummer: NL001744062B55


Designed by mixwebtemplates.com