Joep Jagers recensies foto01"Nadat ik mijn echtgenoot op een bon voor een ontspanningsmassage van Udongo getrakteerd had en hij daar heel enthousiast van thuiskwam, besloot ik mijzelf ook te trakteren en kwam ik zodoende voor het eerst in aanraking met voetreflexmassage. Joep legde mij op professionele en bevlogen wijze uit wat voetreflextherapie inhield en met al jaren ondefinieerbare klachten in

combinatie met een burn-out, dacht ik dat deze therapie misschien wel eens meer voor mij zou kunnen betekenen. Inmiddels ben ik een paar behandelingen verder en komt er fysiek en mentaal steeds meer ruimte in mij. Het is verrassend om te ervaren dat alles in mij met elkaar te maken heeft. Het is niet alleen een aandoening, het is oorzaak en gevolg. Het zien van de mens als geheel en dan samen de puzzel naar vooruitgang leggen. En vooruit ga ik nog steeds. Dankjewel Udongo, dankjewel Joep voor het weer laten geloven in mijn eigen lijf en leden en vooral ook voor wie jij bent als mens voor de mens. Udongo. "

Annemarie (59)

Joep Jagers recensies foto01"Ik heb de sessies bij Joep als erg prettig ervaren. Je voelt je er helemaal thuis en bent tevens in goede professionele handen. De ruimte is erg fijn en Joep stemt alles zo af dat jij je op je gemak voelt. Hij stelt zich open op en sluit zijn behandeling goed aan bij waar jij behoefte aan hebt. Voor mij was het iedere keer weer een moment wat ik mezelf gunde en waarin het draaide om mij en goed voor mijzelf zorgen. Veel dank voor deze fijne ervaring!" 

Sabine (33)

Joep Jagers recensies foto01"Joep stemt zijn behandeling zorgvuldig op je af. Hij betrekt meerdere invalshoeken hierbij en neemt de tijd echt te verbinden. Hij is betrokken, attent en voelt je goed aan.
Je wordt echt gezien als je bij hem een traject aangaat. Hij schept snel een veilige, prettige sfeer. Het is een weldaad voor je voeten, maar er gebeurt veel meer. Ik kan het iedereen aanraden zelf eens te ervaren. "

Martje (40)

 

Joep Jagers recensies foto01"Ik ben heel tevreden over Udongo. De behandeling vind plaats in een prettige ruimte. Het is er altijd lekker warm, water en thee staan klaar, ontspannen muziek op de achtergrond en een meer dan comfortabele behandeltafel/stoel.  Joep legt goed uit waarom hij voor een bepaalde behandeling kiest. Vooraf bespreken we

ook altijd wat ik na de laatste behandeling heb ervaren en hoe het momenteel met mij gaat. Zo nodig past hij de behandeling hier direct op aan. Door Joeps' open en ontspannen houding voelde ik mij heel snel op mijn gemak. Hij luistert goed naar wat ik zeg en ook naar wat ik niet zeg en geeft dit op een vriendelijke, respectvolle manier terug. Ik heb baat bij de behandeling."

 
Fraukje (46)

Joep Jagers recensies foto01"Joep kende ik al voordat ik behandeling bij hem startte. We kwamen aan de praat over hooggevoeligheid, Joep vertelde dat dit één van zijn specialisaties was. Hooggevoeligheid, Piekeren, the story of my life, dus nadat ik een behandeling van Joep van mijn vrouw cadeau had

gekregen wist ik het zeker: ik wilde een traject bij Joep.
Na een uitvoerige anamnese, vanuit verschillende perspectieven, gingen we het proces in. Er bleek veel vast te zitten bij mij. Het is wonderbaarlijk hoe Joep los weet te maken. Hij weet heel veel, stemt goed af op jou en gaat aan de slag. Ik voel letterlijk steeds meer de energie stromen, en dan nu de goede kant op! Termen als "ruimte nemen"  en "uit de kramp" zijn heel normaal geworden in mijn leven. Ik voel me lichter en meer geaard. Ik wist niet dat dat een combinatie kon zijn, dus hoe mooi is dit! Ik leer dat ik mezelf en mijn behoeften serieus kan en mag nemen.
Ik mag er zijn, bij en dankzij Joep."

Bram (43)

 
     
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT Udongo Nijmegen Lange Hezelstraat 99 6511CE Nijmegen
Udongo Groesbeek Kerkpad 4 6562 GA Groesbeek
06-19735140
info@udongo.nl

KVK nummer: 65316282
BTW ID nummer: NL001744062B55


Designed by mixwebtemplates.com