profiel foto joep jagers  Even voorstellen

Mijn naam is Joep Jägers en ik woon samen met mijn partner en hond Mats, in het centrum van Nijmegen. Mezelf beschrijf ik als een zorgzame, empathische en rustige man, die graag nieuwe dingen aanpakt, waarbij ik met een open, eerlijke en nieuwsgierige houding in contact sta met de ander.
Met veel liefde, passie en aandacht begeleid ik al ruim 20 jaar mensen met een verstandelijke beperking. Een intensieve baan waarbij flexibiliteit en aanvoelen wat de ander nodig heeft mijn belangrijkste kwaliteiten vormen.Door een positieve ervaring met voetreflexmassages ben ik in 2015 de driejarige HBO opleiding tot VoetreflexPlusTMtherapeut bij de Total Health Academy gaan volgen.

Tijdens deze studie heb ik me gespecialiseerd in balans brengen of behandelen van hooggevoeligheid, chakra’s, vrouwenklachten (overgangs- en menstruatieklachten) en voetdiagnostiek.
Voor mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan en een scriptie geschreven over het effect van VoetreflexPlusTM op aarden. Uit dit onderzoek blijkt dat voeten op meer dan één front de basis vormen om echt in het hier-en-nu te kunnen zijn. Gronden is voor mij persoonlijk een erg actueel onderwerp, wat op allerlei manieren als een rode draad door mijn studie (en leven) loopt. Voor mijzelf is geaard zijn niet vanzelfsprekend en het vraagt dit dagelijks aandacht. Een onderwerp waar ik me nu dus ook echt in gespecialiseerd heb en wat zelfs terugkomt in de naam van mijn praktijk. Udongo betekent voor mij basis en stevigheid halen uit de bodem.
Na mijn opleiding heb ik mijn kennis verder uitgebouwd tijdens een studiereis naar Beijing, China. Tijdens deze reis heb ik stage gelopen in een Traditioneel Chinees Massage (TCM) ziekenhuis en scholing gevolgd op de universiteit (China Academy of Chinese Medical Sciences) aldaar. Deze kennis gebruik ik nog dagelijks in mijn eigen praktijk voor Voetreflex Udongo.
Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met me op en dan zie ik u graag in mijn praktijk. Tot dan.

Met gezonde groet,

Joep

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT Udongo Nijmegen Lange Hezelstraat 99 6511CE Nijmegen
Udongo Groesbeek Kerkpad 4 6562 GA Groesbeek
06-19735140
info@udongo.nl

KVK nummer: 65316282
BTW ID nummer: NL001744062B55


Designed by mixwebtemplates.com