massagetafel Joep JÃgers Udongo 

De behandelingen zijn afgestemd op wat u op dit moment aankunt, wat uw voeten mij vertellen én wat de betekenis is vanuit de Chinese geneeskunde. VoetreflexPlusTM therapie is veilig toepasbaar en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Klachten kunnen oplossen of zelfs geheel verdwijnen.

Voetreflextherapie is een aanvullende therapie op de reguliere geneeskunde, daarom is het bij klachten verstandig eerst een huisarts te raadplegen.

 

Binnen Udongo wordt gewerkt met een therapeutischtraject van vijf tot zeven behandelingen. Door het volgen van dit therapeutische traject wordt de klacht vanuit eenmeerdere kanten aangepakt. U krijgt inzichtin de onderliggende oorzaken, samenhang tussen klachten én de klacht wordt vanuit een breed perspectiefaangepakt. Naast de behandelingen krijgt u tips mee die u in uw eigen omgeving kunt toepassen.

Opbouw traject:

Eerste afspraak (60-75 minuten):Kennismaking en praktische uitleg over de werkwijze en zaken die bij aanvang van de behandeling belangrijk zijn. Denk hierbij aan omgang, privacy, behandelwijze en facturering en wat u kunt doen wanneer u niet tevreden bent. Korte bespreking van uw hulpvraag en afsluitend een massage. Na afloop is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Tweede afspraak (75-90 minuten): Tweede afspraak (75-90 minuten): Voor aanvang van de afspraak wisselt u met mij middels een digitale vragenlijst informatie uit over uw klachten, gezondheid, leefstijl en voeding. Tijdens de afspraak zullen we hierover doorpraten, aansluitend krijgt u een analytische voetmassage. Hierdoor krijg ik extra informatie over uw energiehuishouding en de mate van verstoringen in de reflexzones. Al deze informatie zal ik gebruiken voor de beeldvorming en bieden mij aangrijpingspunten voor het opstellen van een behandelplan. Derde afspraak (60 minuten): Presentatie van mijn voorstel voor behandeling en start met de klachtgerichte behandelingen zoals in het plan is afgesproken. Dit plan vormt de basis voor het VoetreflexPlusTM traject, waar nodig of gewenst kan dit natuurlijk worden aangepast. Vierde t/m zevende afspraak (60 minuten): behandelplan wordt gevolgd en waar nodig bijgesteld.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT Udongo Nijmegen Lange Hezelstraat 99 6511CE Nijmegen
Udongo Groesbeek Kerkpad 4 6562 GA Groesbeek
06-19735140
info@udongo.nl

KVK nummer: 65316282
BTW ID nummer: NL001744062B55


Designed by mixwebtemplates.com